Openingssymposium RMV Hardenberg: De toekomst van de melkveehouderij: innoveren of extensiveren?

De Nederlandse melkveehouderij staat voor een enorme opgave en staat op de drempel van een ware transitie. De regelingen voor ondernemers die hun emissies willen reduceren door te extensiveren, te innoveren of door om te schakelen of te verplaatsen, zijn op dit moment nog niet open. De meningen zijn verdeeld over waar de meeste natuurwinst mee te behalen valt. Wat zijn slimme innovaties? Wat is de goede mix aan maatregelen en waar zit het ‘laaghangend fruit’? Tijdens het openingssymposium op RMV Hardenberg gaat veehouderijredacteur bij Nieuw Oogst Martijn van Rossum hierover in gesprek met diverse deskundigen.

Met medewerking van:

Pierre Berntsen (ABN Amro), Hans Scholte (Flynth), Henk van Dongen (Lely), Ruben Klein Teeselink  (NAJK), Jochem Tolkamp (Hanskamp).

Bestel je gratis toegangsticket

Via een speciale beursactie voor de lezers van Nieuwe Oogst kun je een gratis ticket voor toegang tot de beurs bestellen en je aanmelden voor het symposium op 24 oktober om 11.15 uur. Het rondetafelgesprek wordt afgesloten met een netwerklunch. Aanmelden voor deze sessie kan tijdens het bestellen van je toegangsticket.

Video

met medewerking van

Jochem Tolkamp
Hanskamp

Pierre Berntsen
ABN Amro

Ruben Klein Teeselink
NAJK

Henk van Dongen
Lely

Hans Scholte
Flynth